Entreprise du bliver tilfreds med

Hos HEJ Tømreren har vi to dygtige snedkere, der laver alt inden for branchen. I samarbejde leverer vi den bedste løsning til dig. Vi tager imod alle typer af udfordringer, og vi udfører snedkerarbejde i Slagelse, Sorø, Dianalund og på den resterende del af Sjælland. Bor du derfor i nærheden, hjælper vi dig hellere end gerne.

Vi laver snedkerarbejde fra A til Z

Vores snedkere har stor erfaring og deraf en bred vifte af kompetencer. Det har resulteret i, at vi kan løse alle opgaver.

Her ses et udsnit af det snedkerarbejde, vi laver:

  • Specialprofilerede lister
  • Indvendige døre
  • Skabsinventar
  • Specialprofiler til renovering som for eksempel bundstykker til døre og karme
  • Og meget mere

Hos du ønsker et stykke snedkerarbejde udført med grundighed og sans for finesse, er vi de rigtige at kontakte. Vi sørger for at levere et resultat, du bliver glad for.​

​Få hjælp inden for kort tid Vi kan lave dit snedkerarbejde inden for en overskuelig fremtid, og vi hører gerne fra dig allerede i dag. Ønsker du et uforpligtende tilbud på opgaven, kan vi ligeledes tilbyde dette.

​Vi kan kontaktes på 58 26 42 53 og ser frem til at høre fra dig. Det vil være os en stor fornøjelse at lave dit snedkerarbejde.

BRUG FOR EN TØMRER?

Mangler du en professionel tømrer til dit næste byggeprojekt?​ Så udfyld nedenstående formular og få et gratis og uforpligtende, tilbud hurtigst muligt.