Tilbygning og ombygning​

forbindelse med familieforøgelser, andre pladskrævende omstændigheder eller bare længsel efter noget nyt kan det være nødvendigt med en ombygning af huset eller en tilbygning. ​ HEJ Tømreren ApS tilbyder en totalløsning inden for ombygning af huse eller tilbygninger i Slagelse, Dianalund, Stenlille, Sorø samt andre steder på Sjælland, og vi kan løse alt fra ændring af ruminddeling og opførsel af udestue til ombygning af køkken og bad.

Skræddersyet ombygning af hus

​Hos os er det kundens ønsker og behov, som er i centrum for arbejdet, og derfor sørger vi altid for at have en grundig dialog både før og under ombygningen.

På den måde sikrer vi, at alt er forventningsafstemt, og at De får præcis den ombygning af huset, som De drømmer om og har behov for.

Tilbygning i høj kvalitet

Er der behov for flere kvadratmeter til deres familie, er der et godt alternativ til at skulle sælge huset og købe andet hus. Med en tilbygning til Deres nuværende hus kan de nye behov ofte blive mødt

Har De en idé om, hvordan De gerne vil have udført Deres tilbygning, rådgiver vi Dem gerne om mulighederne og begrænsningerne. Derudover kan vi også tilbyde fremstilling af specialprofiler elle andre unikke løsninger på vores snedkerværksted, så Deres tilbygning kan få fodpaneler, gerigter, døre og vinduer m.v. som i den eksisterende bebyggelse.

Kunsten ved at udføre en vellykket tilbygning handler i høj grad om arkitektur. Her er det en god idé at tænke i helheder, således at tilbygningen falder naturligt sammen med den eksisterende bebyggelse, og der bliver en fornuftig indretning. ​

Kontakt os for tilbygning eller ombygning

Overvejer De at bygge om eller til, så tag os med på råd fra starten. Vi sørger for, at De får en kvalitetsombygning af boligen, kontoret eller andet, ligesom vi også kan opføre alle former for tilbygninger. Hos os får De en fast kontaktperson fra starten af projektet, som kan rådgive, vejlede og koordinere, så De får den aftalte kvalitet til aftalt tid.

Vi udfører ombygninger af huse og tilbygninger på hele Sjælland, og vi har især mange kunder omkring Slagelse, Dianalund, Sorø og Stenlille.​

BRUG FOR EN TØMRER?

Mangler du en professionel tømrer til dit næste byggeprojekt?​ Så udfyld nedenstående formular og få et gratis og uforpligtende, tilbud hurtigst muligt.