Vi har investeret i en papiruld­maskine og har haft nogle af vores dygtige medarbejdere på kursus i at blæse papiruld ind.

Papiruld er et isoleringsgranulat, som sikre en ensartet isolering, da det ligger sig som en varm dyne uden nogen form for kuldebroer. Hvorimod isoleringsmåtter altid vil have små sprækker, hvor varmen kan slippe ud.

Papiruld kan bruges her:

Lofter Hulmure Etageadskillelse Skunke Flade tage

Brandklasse: Papiruld består af avispapir, som er imprægneret med brandhæmmende salte. Det brandhæmmende salte giver en flamme- og glødebeskyttelse. Ved brandpåvirkning frigives fugt fra saltene, som medfører en afkøling og forkulning.

Lydisolering: Papiruld er effektivt til lydisolering og støjisolering. Cellulosefibre, som papiruld er produceret af, har gode isolerende egenskaber. De hule cullulosefibre bevirker, at støj reduceres væsentligt fra en etage til en anden eller fra et rum til et andet.

Håndterer fugt: Papiruld er et organisk materiale, som er fugttransporterende. Det betyder at isoleringsmaterialet kan optage og afgive fugten igen uden, at det går ud over isoleringsevnen. Ved at isolere med papiruld, minimere du derfor risikoen for fugtproblemer, fordi papiruld kan transportere fugten videre fra indeklimaet og ud. Her fordamper fugten i sol og vind eller ventileres bort.