Skal du bygge nyt eller måske bygge om og leder i den forbindelse efter en kompetent tømrer?

Så står HEJ Tømreren klar til at udføre hele entreprisen.

Vi tilbyder entreprise, der spænder fra projekteringen til opførelsen. Alternativt kan vi tilbyde at udføre opgaven som fagentreprenør, hvor vi kun udfører tømrerarbejdet eller snedkerarbejdet.

Vi kører til Dianalund, Sorø, Slagelse samt resten af Sjælland.

Faste samarbejds­partnere til entreprise

Vi har et team af faste samarbejdspartnere, som vi har benyttet mange gange før til manges store tilfredshed.

Derfor kan vi også stå inden for de folk, vi benytter i forbindelse med entreprise. Som kunde hos os kan du derfor være tryg ved at lade os hjælpe med entreprisen.

Hvilke entrepriseopgaver har vi erfaring med?

Hos HEJ Tømreren bygger vi alt fra carporte til store byggerier som skoler og institutioner. Derudover har vi løst mange større renoveringsopgaver, hvor vi har mulighed for at tilbyde specialprofilerede paneler og vinduer fra egen produktion på vores snedkerværksted.

Har du behov for hjælp fra en arkitekt og/eller en ingeniør, har vi også her gode faste samarbejdspartnere, som vi kan anbefale at benytte, hvis du har brug for entreprise.

Tæt dialog med kunderne

Vores mange år i branchen betyder, at vi har prøvet meget, og det er vores erfaring, at et godt samarbejde med såvel bygherre, rådgivere og øvrige entreprenører giver det bedste resultat i forbindelse med entreprise.

Derfor skal aftaler være klare, og tingene skal ske til tiden, således at vi kan aflevere dit byggeri til aftalt tid og i den ønskede kvalitet.

Det betyder, at vi går meget op i at have en tæt dialog med vores kunder, så både vi og du ved, hvordan samarbejdet skal forløbe.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan stå for entreprisen i lige præcis dit projekt?

Så tag fat i os med det samme.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Herunder tilbyder vi også altid at give dig et uforpligtende tilbud på entreprise.