Entreprise du bliver tilfreds med

Skal I bygge nyt eller bygge om, står HEJ Tømreren klar til at udføre hele entreprisen.

Vi tilbyder entreprise, der spænder fra projekteringen til opførelsen. Alternativt kan vi tilbyde at udføre opgaven som fagentreprenør, hvor vi kun udfører

tømrer eller snedkerarbejdet. Vi kører til Dianalund, Sorø, Slagelse samt resten af Sjælland.

Faste samarbejdspartnere til entreprise

Vi har et team af faste samarbejdspartnere, som vi har benyttet mange gange før til manges store tilfredshed. Derfor kan vi også stå inden for de folk, vi benytter i forbindelse med entreprise.

Hos HEJ Tømreren bygger vi alt fra carporte til store byggerier som skoler og institutioner. Derudover har vi løst mange større renoveringsopgaver, hvor vi har mulighed for at tilbyde specialprofilerede paneler og vinduer fra egen produktion på vores snedkerværksted.

Har du behov for hjælp fra en arkitekt og /eller en ingeniør, har vi også her gode faste samarbejdspartnere, som vi kan anbefale at benytte, hvis du har brug for entreprise.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vores mange år i branchen betyder, at vi har prøvet meget, og det er vores erfaring, at et godt samarbejde med såvel bygherre, rådgivere og øvrige entreprenører giver det bedste resultat i forbindelse med entreprise.

Derfor skal aftaler være klare, og tingene skal ske til tiden, således at vi kan aflevere dit byggeri til aftalt tid og i den ønskede kvalitet.

Kontakt os på 58 26 42 53 eller post@hejtoemreren.dk for at få et uforpligtende tilbud på entreprise.

BRUG FOR EN TØMRER?

Mangler du en professionel tømrer til dit næste byggeprojekt?​ Så udfyld nedenstående formular og få et gratis og uforpligtende, tilbud hurtigst muligt.