Forsikringsskader løses på en smart måde

Vi hos HEJ Tømreren har siden foråret 2012 fungeret som håndværkstaksator for Topdanmark og Danske Forsikring. Her takserer vi især mindre forsikringsskader for private samt erhvervs- og landbrugskunder. Vi har derfor stor erfaring med alle typer forsikringsskader af forskellig karakter og omfang. Alle på Sjælland kan gennem os få hjælp med deres forsikringsskader.

Udbedring af forsikringsskader

I mange tilfælde er det også os, som står for udbedringerne af forsikringsskaden, og selvom vi kører som taksator for Topdanmark og Danske Forsikring, så udbedrer vi også skader for andre forsikringsselskaber. Vi kan rådgive kunden til den rigtige løsning og fortælle vedkommende, hvordan de skal håndtere situationen. Dertil er vi vante med at arbejde inden for faget, hvilket har givet os stor erfaring, som vi deler ud af, når vi skal hjælpe dig.​

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Har du brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med forsikringsskader, er vi de rette at kontakte. Vi hører gerne på, hvilke skader du har og tager en snak omkring, hvordan og hvorledes du står.

Kontakt os i dag på telefon 58 26 42 53. Vi løser alle opgaver professionelt og med stor faglig kompetence gennem vores mangeårige erfaring i branchen.

BRUG FOR EN TØMRER?

Mangler du en professionel tømrer til dit næste byggeprojekt?​ Så udfyld nedenstående formular og få et gratis og uforpligtende, tilbud hurtigst muligt.