Forsikringsskader løses på en smart måde

HÅNDVÆRKSTAKSATOR

I perioden 2012 til 2018 kørte vi som håndværkstaksator for Topdanmark og Danske Forsikring.

I år 2019 er vi indgået et samarbejde med GF-forsikring, hvor vi kører som håndværkstaksator på Midtsjælland.Her takserer vi mindre forsikringsskader for private kunder.

Vi har derfor stor erfaring med alle typer forsikringsskader af forskellig karakter og omfang. Alle på Sjælland kan gennem os få hjælp med deres forsikringsskader.

UDBEDRING AF FORSIKRINGSSKADER

I mange tilfælde er det også os, som står for udbedringerne af forsikringsskaden, og selvom vi kører som taksator for GF-forsikring, så udbedrer vi også skader for andre forsikringsselskaber. Vi har blandt andet udført opgaver for Tryg forsikring og Gjensidige forsikring. Vi har et godt samarbejde med lokale underleverandører indenfor maler, murer, elektriker, gulv -og VVSfirmaer og sørger gerne for at tage dem til at udbedre skaden.

Vi kan rådgive kunden om den rigtige løsning og fortælle vedkommende, hvordan situationen bedst skal håndteres. Dertil er vi vante med at arbejde inden for faget, hvilket har givet os stor erfaring, som vi deler ud af, når vi skal hjælpe dig.