Om os

01. juli 2012 overtog Mikael Høgh og Lars Christensen Tømrer- og Snedkerfirmaet Hans Erik Jespersen ApS, hvor firmaet kom til at hede HEJ Tømreren ApS. Firmaet kører ellers uændret med samme CVR nummer, adresserne i Dianalund og Sorø samt medarbejdere.

​Mikael og Lars har i mange år samarbejdet i et andet firma og arbejdet med mange større og mindre projekter.

​01.04.2011 begyndte tømrer og snedkerfirmaet at leje værkstedet på Smedevej 24, 4180 Sorø, hvor der udføres værkstedsarbejde til vores opgaver i Sorø området.

​Tømrer- og snedkerfirmaet blev startet af Hans Erik Jespersen d. 1. oktober 1985 hjemme i hans garage på Dianalundvej. Til at starte med brugte Hans Erik sin personbil og en trailer til at transportere værktøj og materialer ud til kunderne.

​I løbet af nogle få uger var der kommet godt gang i firmaet. Hans Erik kunne ikke længere nå det hele selv og måtte have noget hjælp. Hjælpen kom fra Hans Eriks bror, som var ved at etablere sin egen gård samt en indlejet svend og lærling. Kort tid efter blev der ansat en tømrersvend, som kunne hjælpe ham.

​Da muligheden for at købe Scheuers værksted på Bakkevej 18, 4293 Dianalund bød sig i 1986, slog Hans Erik til.

Den 1. september 1986 flyttede Tømrer- og Snedkerfirma Hans Erik Jespersen ind på Bakkevej 18. Det var rart med et større værksted, hvor der var plads til maskiner.

Gennem tiden har Hans Erik Jespersen sat sit fingeraftryk på rigtig mange mindre og større projekter. Lige fra taget på Scandic Hotel i Ringsted, som var firmaets første store opgave, henover opførelse af arkitekttegnede enfamiliehuse til ombygninger og renoveringer for private og offentlige instanser, samt arbejder for Postdanmark, Filadelfia, forsorgen, Høng-Tølløsebanen og boligselskaber.

​Af andre større opgaver kan også nævnes opførelse at Rosenhaven for Dianalund boligselskab, ny ungdomsafdeling ved Jyderup statsfængsel samt opførelse af nye bygninger og renovering af bygninger for genbrugsstationerne Kavo på Assensvej og Skovsøvej i Slagelse.

​Som følger af ordrer tilgang er firmaet blevet udvidet til i dag at beskæftige 15-20 medarbejdere.

​Igennem de sidste 25 år er der blevet uddannet 17 lærlinge, og der er på nuværende tidspunkt 3 lærlinge, som er i gang med tømreruddannelsen i virksomheden.

Susanne, Hans Erik hustru, har været med fra starten og har deltaget aktivt i virksomhedens drift i 25 år, hun valgte at gå på efterløn i foråret 2012, hvorefter Hans Erik Jespersen solgte firmaet 30. juni 2012.​​​

​HEJ TØMREREN APS​

Bakkevej 18 4293 Dianalund​

Telefon: 58 26 42 53
Mail: post@hejtoemreren.dk

cvr: 14964134

MEDLEM AF BYG GARANTI​