Hos HEJ Tømreren ApS er vi specialister i renovering af bevaringsværdige og fredede bygninger. 

Vi har en bred erfaring som tømrer og snedker, og har både eget snedkerværksted samt dygtige og kompetente snedkere tilknyttet. Vi kan hjælpe vores kunder med større og mindre renoveringer af fredede og bevaringsværdige bygninger. Det kan være med alt fra renovering af gamle vinduer og døre til fredede bygninger, speciallofter, paneler og meget mere.

Professionel renovering af bevaringsværdige og fredede bygninger

Ved bevaringsværdige og fredede bygninger er både byggeteknikken og arkitekturen anderledes, end den er i de mere moderne huse. Det kræver derfor en helt særlig viden, og ikke mindst særlige kompetencer at kunne tilbyde ordentlig restauration af sådanne bygninger.

Ikke nok med at renoveringen skal udføres uden at gøre skade på resten af bygningen, skal restaurationen efterfølgende ikke stikke for meget ud, i forhold til den resterende del af bygningen. Det er vigtigt at finde en løsning, der passer til bygningens originale konstruktion og udtryk. 

Alting skal gøres på en helt særlig måde, og vi har mange års erfaring med at arbejde med netop denne type bygninger. Med os som din samarbejdspartner, kan du altid regne med at opgaven bliver udført professionelt og at arbejdet bliver tilpasset bygningen ned til mindste detalje. 

Gode referencer

Hej Tømreren ApS har blandt andet lavet en hel del renoveringsarbejde for bl.a. Sorø Akademi Skole, Christiansdals kloster m.m.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe med fredede og bevaringsværdige bygninger

Ønsker at høre mere om vores tidligere arbejde med fredet og bevaringsværdige bygninger? Eller ønsker du at vide, hvordan vi kan hjælpe dig med netop din opgave? Så kontakt os uforpligtende på telefon 58 26 42 53 eller mail post@hejtoemreren.dk for at høre mere.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Så lad os tage en snak om, hvad du skal have lavet. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med mere information.

Vi udfører renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger i Sorø, Slagelse, Ringsted og på resten af Sjælland.

En artikel fra “Dagens Byggeri” af den 17.01.2020 omkring arbejdet i Sorø Klosterkirke, som løb over et par år

De tre gutter Henrik Mikkelsen (tv.), Mikael Høgh og Mads Sørensen har fast arbejde i Sorø Klosterkirke, hvor deres fagfælle, Jesus af Nazareth holder øje med, om de passer ordentligt på kirkens inventar. Foto: Hans-Henrik Lærke.

Læs hele artiklen her

pic

Vi har bl.a. over et par år været hovedentreprenør på en totalrenovering af en bindingsværk gård på Sejerø, der ejes af Realdania. Projektet er nu færdigt, og I kan her ser videoen af det færdige resultat, hvor arkitekt Anders Brüel viser gården frem. Videoen er venligst udlånt af Realdania – https://realdania.dk