HEJ Tømreren tilbyder renovering af hus i alle former.

Dette gælder lige fra det almindelige parcelhus til de fredede bygninger, som vi ynder at renovere, fordi det er her vi kan vise, hvad vores dygtige og erfarende svende også kan udføre, efter de gamle traditioner for faget.

Uanset renoveringsopgaven tilbyder vi at udføre disse i Dianalund, Sorø og Slagelse. Men vi kører til kunder på hele Sjælland.

Vi klarer alle renoverings­opgaver

Eftersom vi besidder et godt udstyret snedkerværksted med en masse dygtige medarbejdere, er vi i stand til at producere alle tænkelige specialopgaver.

Således opnår vi altid det ønskede resultat i forbindelse med renovering af hus. Uanset omfanget af denne, om det er hele huset, eller om det måske blot drejer sig om en om- eller tilbygning.

Skal dit hus renoveres?

Ved renoveringsarbejde er der mange ting der skal tænkes på.

Er der fredninger, skal der søges byggetilladelse, fremtidens energipriser, fremtidig vedligeholdelse, indretning og samspil arkitektonisk med husets alder. Derfor er det vigtigt at have en professionel tømrer med, som kan varetage opgaven, og som kender til alle disse mulige udfordringer ved byggeriet.

Det kan vi hjælpe dig med.

Vi klarer alle opgaverne

Eftersom vi også tilbyder at stå for hele entreprisen ved både renoveringsopgaver og andet.

Så kan vi naturligvis tilbyde, at vi kan klare alle aspekter af din renovering.

Vi har et tæt samarbejde med en fast stab af kompetente samarbejdspartnere, som vi gennem tiden har løst mange opgaver sammen med til manges tilfredsstillelse.

Få et uforpligtende tilbud på husrenovering

Står på overfor et større eller mindre renoveringsprojekt?

Så kontakt os i dag for at høre, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi står klar til at hjælpe dig godt igennem hele renoveringsprojektet.

Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og udarbejde et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette.