Renovering af hus

HEJ Tømreren tilbyder renovering af hus i alle former. Dette gælder lige fra det almindelige parcelhus til de fredede bygninger, som vi ynder at renovere, fordi det er her vi kan vise hvad vores dygtige og erfarende svende også kan udføre, efter de gamle traditioner for faget. Vi har udført mange opgaver i Dianalund, Sorø og Slagelse, men vi kører gerne på hele Sjælland.

Vi råder vi over et godt udstyret snedkerværksted med dygtige medarbejdere, som er i stand til at producere alle tænkelige special profiler. Således opnår vi det ønskede resultat i forbindelse med renovering af hus.

Vi sørger for renovering af hus med professionel erfaring

Ved renoveringsarbejde er der mange ting der skal tænkes på. Er der fredninger, skal der søges byggetilladelse, fremtidens energipriser, fremtidig vedligeholdelse, indretning og samspil arkitektonisk med husets alder. Derfor er det vigtigt at have en professionel tømrer med, som kan varetage opgaven med renovering af hus.

Vi står gerne for Deres renoveringsopgave og meget gerne hvor vi medvirker med alle fagområder igennem vores faste samarbejdsparter, som vi har løst mange opgaver sammen med til manges tilfredshed. ​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig. Kort og godt, så sørger vi for, at du kommer godt igennem renoveringsprojektet.

Du kan ringe til os på telefon 58 26 42 53, eller sende os en mail på post@hejtoemreren.dk, hvor vi vil give et uforpligtende tilbud på renovering af hus.​​

BRUG FOR EN TØMRER?

Mangler du en professionel tømrer til dit næste byggeprojekt?​ Så udfyld nedenstående formular og få et gratis og uforpligtende, tilbud hurtigst muligt.