Skal du bruge en detaljeorienteret snedker?

Hos HEJ Tømreren ApS i Dianalund nær Sorø har vi et team af dygtige snedkere, der laver alt inden for branchen. Vi udfører derfor alle former for snedkerarbejde, uanset om det er et større eller mindre projekt. 

Vi tror på at kombinationen af en passion for træ, godt håndværk og en bred erfaring, er de bedste betingelser for at kunne levere unikke løsninger i topkvalitet. 

Vi udfører vores arbejde i Slagelse, Sorø, Dianalund, Ringsted og på den resterende del af Sjælland. Bor du derfor i nærheden, hjælper vi dig hellere end gerne.

Kontakt os for en god aftale

Vi laver snedkerarbejde fra a til z

Med mange års erfaring som snedker, har vi opbygget en bred vifte af kompetencer. Vi kan derfor klare alle opgaver og også specialopgaver i alle størrelser. 

Nogle af de opgaver vi udfører er f.eks.:

  • Specialprofilerede lister
  • Paneler
  • Indvendige døre
  • Skabsinventar
  • Specialprofiler til renovering som for eksempel bundstykker til døre og karme
  • … og meget mere

Hvis du ønsker et stykke snedkerarbejde udført med grundighed og sans for finesse, er vi de rigtige at kontakte.

Vi sørger altid for at levere et resultat, du bliver glad for - uanset omfanget og størrelsen på opgaven, du har givet os.

Få hjælp af en professionel snedker indenfor kort tid 

Har du brug for en snedker til en større eller mindre opgave, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan lave dit snedkerarbejde lige efter dine ønsker, og inden for en overskuelig fremtid. Når vi ved mere om hvad du skal have udført, finder vi hurtigst muligt ud af hvornår vi kan have opgaven klar. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 58 26 42 53, mail post@hejtoemreren.dk eller via kontaktformularen på siden for at høre mere, eller for at få et uforpligtende tilbud.

Det kan også tænkes at du endnu er i tvivl om, hvordan du ønsker opgaven løst. Så står vi klar til at give gode råd og vejledning, så du er sikret den bedste løsning til dine behov, dit budget og dine ønsker.