SNEDKER I DIANALUND & SORØ

SNEDKERARBEJDE DU BLIVER TILFREDS MED

Hos HEJ Tømreren i Dianalund har vi to dygtige snedkere, der laver alt inden for branchen. Det betyder for vores kunder, at vi tager imod enhver slags opgave, og ikke mindst at vores løsninger vil leve op til dine forventninger.

Vi kender håndværket og ved, hvordan opgaverne gribes bedst an. Også opgaver vi endnu ikke har forsøgt os med, og dem vi har løst mange gange førhen.

Inden for snedkerarbejdet tager vi derfor imod alle typer af udfordringer. Vi udfører vores arbejde i Slagelse, Sorø, Dianalund og på den resterende del af Sjælland. Bor du derfor i nærheden, hjælper vi dig hellere end gerne.

VI LAVER SNEDKERARBEJDE FRA A TIL Z

Eftersom vores snedkere har stor erfaringen inden for branchen, besidder de en bred vifte af kompetencer. Det har resulteret i, at vi kan løse alle opgaver.

Her ses et udsnit af det snedkerarbejde vi laver:

  • Specialprofilerede lister
  • Indvendige døre
  • Skabsinventar
  • Specialprofiler til renovering som for eksempel bundstykker til døre og karme
  • … og meget mere

LEDER DU EFTER DEN RETTE SNEDKER?

Hvis du ønsker et stykke snedkerarbejde udført med grundighed og sans for finesse, er vi de rigtige at kontakte.

Vi sørger altid for at levere et resultat, du bliver glad for! Uanset omfanget og størrelsen på opgaven, du har givet os.

FÅ HJÆLP AF EN SNEDKER INDEN FOR KORT TID

Vi kan lave dit snedkerarbejde inden for en overskuelig fremtid, og vi hører derfor gerne fra dig allerede i dag. Så finder vi hurtigst muligt ud af, hvornår vi kan have din opgave færdig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på opgaven, kan vi ligeledes tilbyde dette.

Tøv derfor ikke med blot at kontakte os med det samme. Det kan også tænkes, du endnu er i tvivl om, hvordan du ønsker din snedkeropgave løst. Så bistår vi gerne med gode råd og vejledning, så du kan være sikker på at få den bedste løsning til dine behov, dit budget og dine ønsker.

Det vil være os en stor fornøjelse at lave dit snedkerarbejde.

​HEJ TØMREREN APS​

Bakkevej 18 4293 Dianalund​

Telefon: 58 26 42 53
Mail: post@hejtoemreren.dk

cvr: 14964134

MEDLEM AF BYG GARANTI​