I forbindelse med familieforøgelser, pladskrævende omstændigheder eller bare længsel efter noget nyt. Så kan det være nødvendigt med en ombygning af huset eller en tilbygning.

​HEJ Tømreren tilbyder dig en totalløsning inden for ombygning af huse eller tilbygninger i Slagelse, Dianalund, Sorø samt andre steder på Sjælland.

Herunder kan vi hjælpe med alt fra ændring af rumdeling og opførsel af udestue til ombygning af køkken og bad.

Tæt dialog om din til- eller ombygning

​Hos os er det kundens ønsker og behov, som er i centrum for arbejdet.

Derfor sørger vi altid for at have en grundig dialog både før og under ombygningen.

På den måde sikrer vi, at alt er forventningsafstemt, og at du får præcis den ombygning af huset, som du drømmer om og har behov for.

Spar besværet & byg en tilbygning

Er der behov for flere kvadratmeter til din familie. Så er der et godt alternativ til at skulle sælge huset og købe et andet.

Med en tilbygning til dit nuværende hus kan de nye behov ofte blive mødt. Uden du skal bruge besvær og tid på at jagte det helt rigtige og nye drømmehus.

Kompetent rådgivning

Har du en idé om, hvordan du gerne vil have udført din tilbygning, så rådgiver vi dig gerne om mulighederne og begrænsningerne.

Derudover kan vi også tilbyde fremstilling af specialprofiler elle andre unikke løsninger på vores snedkerværksted. Så din tilbygning kan få fodpaneler, gerigter, døre og vinduer m.v. som i den eksisterende bebyggelse.

Kunsten ved at udføre en vellykket tilbygning handler i høj grad om arkitektur. Her er det en god idé at tænke i helheder, således at tilbygningen falder naturligt sammen med den eksisterende bebyggelse, og der bliver en fornuftig indretning.

Lige netop dét kan vi hjælpe dig med!

Ønsker du en til- eller ombygning?

Overvejer du at bygge om eller til, så tag os med på råd fra starten.

Vi sørger for, at du får en kvalitetsombygning af boligen eller kontoret. Hos os får du altid en fast kontaktperson fra starten af projektet, som kan rådgive, vejlede og koordinere, så du får den aftalte kvalitet til aftalt tid.