Sidder der gamle, nedbrudte og utætte vinduer i din bolig?

Så er der god økonomi i at tage hånd om det, og det kan HEJ Tømreren ApS hjælpe med.

Vi tilbyder udskiftning og renovering af alle slags vinduer og døre.

Det betyder for dig, at vi både kan hjælpe, hvis problemet er, at tætningslisterne er blevet for gamle. Hvis der slet ingen tætningslister er, eller hvis du eksempelvis ønsker at bevare dine døre, men de slidte dele skal udskiftes. Ved tilfælde af du ønsker at bevare de gamle døre eftergår vi dem naturligvis, så vi er sikre på, de åbner korrekt m.m.

Derudover tilbyder vi at montere forsatsrammer, som kan produceres på vores værksted, således at isoleringsevnen bliver markant forbedret.

Renovering af vinduer & døre

Vi har igennem tiden stået for renovering af vinduer og døre på mange fredede bygninger og på mange herregårde og slotte med gode resultater.

Disse vinduer og døre vil efter vores renovering fremstå i en kvalitet, så de kan holde i rigtig mange år endnu.

Spar penge med udskiftning af vinduer og døre eller termoruder

Har dit hus ældre termoruder, er det muligt at opnå væsentlige besparelser på varmeregningen ved udskiftning af termoruderne til lavenergiruder.

Ønsker du at udskifte de gamle termoruder, er der dog flere ting, du skal være opmærksom på.

Passer vinduerne til husets arkitektur? Hvor meget kan du spare på sigt? Overvej også gerne den fremtidige vedligeholdelse, glastype, ventiler, fuger, pris og kvalitet.

Her bistår vi naturligvis altid gerne med hjælp og rådgivning som certificeret energivejleder.

Fremstilling af vinduer og døre

Vi kan tilbyde at producere dine døre og vinduer på vores værksted, som er med i CE-ordningen.

Dette garanterer dig, at dørene og vinduerne bliver produceret efter gældende normer og anvisninger. Ikke mindst at de passer perfekt til dit mål i både mål og udseende.

Vi tilbyder derfor også at producere dine vinduer og døre efter netop dine ønsker til profiler, størrelser, opdelinger m.v. Har du derfor også ønske om en bestemt træsort, så efterlever vi også gerne dette.

Skulle du have ønske om et andet fabrikat, samarbejder vi med en række andre producenter, som vi gerne monterer for dig.

Vi har desuden eget malerværksted, hvor vi maler vinduer og døre i forbindelse med fremstilling

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om fremstilling, renovering eller udskiftning af vinduer og døre.

Vi renoverer og udskifter i Dianalund, Sorø, Slagelse samt på resten af Sjælland, og vi er medlem af DVK, så du er garanteret højeste kvalitet.​​

Tag fat i os allerede i dag, så besvarer vi glædeligt dine spørgsmål. Vi udarbejder også altid gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette.